Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Θα με παντρευτείς επιτέλους;»

Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία

Τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς για την σειρά, Η Γη της Ελιάς και ο Στάθης κάνει την ανατροπή και ζητά από την αγαπημένη του, Ιουλία να παντρευτούν. Πως θα αντιδράσει η γυναίκα ακούγοντάς τον;

 

Τι θα δούμε απόψε 23/12 στην Γη της Ελιάς;

Η Ευτυχία κρατά αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους.

 

 

Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα τής προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο για να ξεσκάσει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική.

Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, αρχίζει να φουντώνει στο χωριό. Έτσι, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας!

 

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Το μέλλον Χρήστου – Εύας και η εγκυμοσύνη

Η Γη της Ελιάς: Ο παλιός καλός Αλέξης επιστρέφει σκορπώντας τρόμο

Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης δίνει εντολή: «Σκοτώστε την»

Σασμός: Κι όμως ο παπά Μιχάλης κρύβει κι άλλα σκοτεινά μυστικά

Σασμός – Λευτέρης: «Θοδώρα, το αληθινό μου όνομα είναι Γιώργος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *