Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αναθεωρεί και παρατά την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αναθεωρεί και παρατά την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αναθεωρεί και παρατά την Μυρτάλη

 

Κι όμως, ο Αλέξης δε θα αργήσει να καταλάβει το λάθος του με την Μυρτάλη, στην γη της ελιάς. Εξοργισμένος από την συμπεριφορά της και βλέποντας πως το τελευταίο διάστημα έχει ξεπεράσει κάθε όριο, ο Αλέξης παίρνει μια σημαντική απόφαση: Να απομακρυνθεί οριστικά από τη ζωή της.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Μυρτάλη αρχίζει να αισθάνεται μόνη. Όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, η οικογένειά της, οι φίλοι της… Ο Ισίδωρος της παίρνει με μιας όλη την περιουσία, με αποτέλεσμα να την διαλύει..Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης αναθεωρεί και παρατά την Μυρτάλη

Η μοναδική της παρηγοριά είναι ο Αλέξης, ο οποίος δε δείχνει πια και τόσο ενθουσιασμένος μαζί της, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, ο θυμός του είναι τέτοιος, που το μυαλό του αρχίζει να κάνει περίεργα σενάρια..

Ο γιος της Μαργαρίτας σταματά την αγωγή και συμπεριφέρεται παράλογα. Το μόνο που σκέφτεται είναι να σκοτώσει την Μυρτάλη, για να μη τον ταλαιπωρεί άλλο. Η Μυρτάλη παρατηρεί πράγματι πως ο Αλέξης έχει αλλάξει στάση απέναντί της..

Θα την σκοτώσει ή θα πάρει την μεγάλη απόφαση να κλείσει οριστικά την πόρτα πίσω του; Η σχέση αυτή ήταν καταδικασμένη εξ αρχής και τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο από εδώ και στο εξής..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *