Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Κωνσταντίνε έχεις σχέση με τον Κεφάλα;»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται και πάλι ο Λυκούργος Μπράτης ο οποίος – στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» – θα επισκεφτεί ξανά στο νοσοκομείο το γαμπρό του τον Κωνσταντίνο. Ο Λυκούργος ανησυχεί για τυχόν μπλεξίματα του γαμπρού του στα κυκλώματα ναρκωτικών και ανυπομονεί για την ώρα και τη στιγμή που θα είναι σε θέση ο Κωνσταντίνος να απαντήσει στις ερωτήσεις του.Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Κωνσταντίνε έχεις σχέση με τον Κεφάλα;»

Ο Λυκούργος περνά στην αντεπίθεση στην Γη της Ελιάς

Η ώρα αυτή όπως θα δούμε δεν αργεί να έρθει και ο Λυκούργος θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον γαμπρό του στον οποίο και θα θέσει το ερώτημα που τον «καίει»: «Κωνσταντίνε έχεις σχέση με τον Κεφάλα;».

Ο Κωνσταντίνος φυσικά αρνείται κάθε σχέση με το Κεφάλα και ο Λυκούργος του θυμίζει το χαρτάκι που βρέθηκε στο σπίτι του με το όνομα του περιβόητου εμπόρου ναρκωτικών.

 

 

Ο Κωνσταντίνος ατάραχος τονίζει στον Λυκούργο τα εξής: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτή η μανία μου να βγάζω παρατσούκλια θα δημιουργούσε πρόβλημα. Λέγεται Γεωργακάκης και αν θες σου δίνω και τα τηλέφωνα του. Μπορείς να πας να τον δεις.

Στον Κότρωνα μένει. Και θα καταλάβεις αμέσως γιατί τον έβγαλα Κεφάλα». Η απάντηση αυτή του Κωνσταντίνου καθησυχάζει προς το παρόν τον Λυκούργο ο οποίος θέλει πολύ να πιστέψει όσα λέει ο γαμπρός του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *