Σασμός: Ένας γάμος, ένας φόνος και μια απαγωγή έρχονται να σοκάρουν

Σασμός: Ένας γάμος, ένας φόνος και μια απαγωγή έρχονται να σοκάρουν

 

Τα νέα επεισόδια επιστρέφουν με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.Σασμός: Ένας γάμος, ένας φόνος και μια απαγωγή έρχονται να σοκάρουν

Ένας γάμος, ένας φόνος, αλλά και μία απαγωγή έρχονται για να κόψουν την ανάσα, στη σειρά Σασμός. Το τελευταίο επεισόδιο για το 2022 θα προβληθεί την Παρασκευή, στις 23/12, με την αγαπημένη μας σειρά να επιστρέψει τον Ιανουάριο.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια και ποιοι ηθοποιοί θα μας αποχαιρετήσουν οριστικά; Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, θα πραγματοποιηθεί μία σκληρή δολοφονία, μία απαγωγή, αλλά κι ένας λαμπερός γάμος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης και η Θοδώρα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον μεγάλο αυτόν έρωτα να σφραγίζεται θριαμβευτικά. Οι δυο τους θα γίνουν ένα, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους.. Αυτό, βέβαια, θα συμβεί, αφού ο Λευτέρης αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και η Θοδώρα τον συγχωρέσει για όλα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή με την Αλεξία και τη Νεφέλη Κουρή – Γιατί άλλαξε το σενάριο

Ο φόνος και η απαγωγή
Εκτός από τον γάμο, τα επεισόδια του δεύτερου μισού της σεζόν, θα εστιάσουν και σε μία απαγωγή, αλλά και σε έναν φόνο, στη σειρά Σασμός. Όπως έχει ήδη γραφτεί, ο Σταύρος θα αρπάξει το παιδί από την Αργυρώ και θα φύγει στα Γιάννενα.

Ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει στο ζευγάρι, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Κανείς δεν είναι σε θέση να δεχτεί την σκληρή αυτή πραγματικότητα. Η Αργυρώ θα καταρρεύσει, με τον Σταύρο να μην υποχωρεί.

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι: Πρωτιά στην τηλεθέαση αλλά και στο twitter

 

 

Βέβαια, όλο αυτό το παιχνίδι δε θα κρατήσει για πολύ. Ο αδελφός του, ο Βαγγέλης, θα μπλέξει ξανά σε περίεργα και σκληρά μονοπάτια. Μόλις ο Σταύρος προσπαθήσει να τον προστατεύσει, θα πέσει στο έδαφος, νεκρός.

Άνθρωποι του κυκλώματος θα τον δολοφονήσουν εν ψυχρώ, νομίζοντας πως είναι ο Βαγγέλης! Όλα θα τελειώσουν απότομα και ξαφνικά, με την Αργυρώ να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *