Αυτά τα ζώδια δεν κάνουν χάρες σε κανέναν

Αυτά τα ζώδια δεν κάνουν χάρες σε κανένανΔε χαρίζονται ούτε στα πολύ δικά τους άτομα

Κάποιοι άνθρωποι, προκειμένου να είναι αρεστοί ή να κερδίσουν συμπάθειες, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα. Αυτό σημαίνει πως με ευκολία θα έλεγαν «ναι» στο οτιδήποτε τους ζητηθεί και δε θα χάλαγαν κανένα χατίρι. Αντίθετα, τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω δεν κάνουν χάρες. Δεν τους νοιάζει, αν σου αρέσουν ή όχι και μάλιστα, ορισμένες φορές δε χαρίζονται ούτε στα πολύ δικά τους άτομα, αν δεν συμφωνούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι αναλύουν το κάθε τι, αλλά περισσότερο τη δική τους συμπεριφορά και τον τρόπο που αυτή επηρεάζει τους ανθρώπους τους. Θέλουν πάντα να προσφέρουν και να κάνουν όσα τους ζητούν οι άλλοι, αρκεί να μην αντιβαίνουν όσα πιστεύουν. Δεν τους αρέσει να κάνουν λάθη, ειδικά όταν αυτά έχουν επιπτώσεις που τις πληρώνουν όσοι δε φταίνε και γι’ αυτό ούτε θα καλύψουν, ούτε θα χαριστούν σε κανέναν, ακόμα κι αν έχουν πολύ στενή σχέση.

Διαβάστε Επίσης  Τέσσερα ζώδια που θα πουν την αλήθεια κι ας έχουν μετά συνέπειες

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όταν κάποιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, πηγαίνει κατευθείαν σε αυτόν για να του το λύσει. Αν ο υπεύθυνός του, για παράδειγμα, χρειάζεται να ολοκληρώσει ένα project μέχρι το επόμενο πρωί, είναι ικανός να ξενυχτήσεις για να μην τον απογοητεύσει και να το φέρεις σε πέρας. Ωστόσο, επειδή είναι δίκαιος, αν κάτι δεν το βρίσκει σωστό ή διαφωνεί, ακόμα κι η μάνα του (που λέει ο λόγος) να είναι, δεν πρόκειται να του κάνει τη χάρη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να… απογοητεύσουν κάποιο πρόσωπο, αν τους ζητά κάτι ενάντια στα θέλω ή τις αξίες τους. Είναι ανοιχτοί, θα έκαναν πολλά για τους άλλους, όχι όμως το οτιδήποτε. Πόσο μάλλον όταν ξεφεύγει των δικών τους ορίων. Κι εδώ δε μετράει ο βαθμός συγγενείας ή η σχέση που έχει κάποιος μαζί του. Αν θεωρεί απαράδεκτο αυτό που πάει να γίνει, θα το κόψει κι ας του θυμώσει.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/11/2023 ως 03/12/2023 για όλα τα ζώδια

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τους Σκορπιούς, είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσουν τις παλιές καταστάσεις που πήγαν άσχημα και να τις αφήσουν στο παρελθόν. Τις περισσότερες φορές το κάνουν μόνο όταν έχουν αποδώσει… δικαιοσύνη. Θυμώνουν, όταν κάποιος τους εκμεταλλεύεται και δεν τους εκτιμάει, αλλά σπάνια το δείχνουν. Συνήθως το κρατάνε μέσα τους και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν». Και θα χαλάσουν το χατίρι και θα εκνευριστούν, αν κάποιος επιμείνει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *