Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέα σφαλιάρα για τον Αποστόλη

Άλλη μια «σφαλιάρα» τρώει ο Αποστόλης στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Ο συμπαθής στους «φαν» της αγαπημένης σειράς Αποστόλης Καλογεράκος (τον οποίο και υποδύεται ο Πανίκος Πιλάλης) θα έχει κατά πως φαίνεται άλλη μια ατυχία στην προσωπική του ζωή.

Θα θυμάστε όσοι-ες παρακολουθείτε τη «Γη της Ελιάς» πόσο άδοξα έληξε η σχέση του Αποστόλη με την Ευτυχία. Πρόσφατα η αδερφή του η Άννα προσπάθησε χωρίς επιτυχία όμως να τον φέρει κοντά με την υπαστυνόμο τη Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Νέα «σφαλιάρα» για τον Αποστόλη!
Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκε στην Αρεόπολη ένας παλιός δεσμός του Αποστόλη η Νανά με την οποία είχε χωρίσει άσχημα. Με τη βοήθεια της Άννας και πάλι η Νανά με τον Αποστόλη ήρθαν ξανά κοντά. Μάλιστα ο Αποστόλης της βρήκε δουλειά στα κτήματα των Βρεττάκων και όλα έδειχναν να κυλούν αρμονικά.

Όμως όπως φαίνεται και η σχέση Νανάς – Αποστόλη δεν θα κρατήσει πολύ. Η Νανά δεν φαίνεται ευχαριστημένη από τη νέα της δουλειά στα κτήματα και εν γένει από τη διαμονή της στη Μάνη. Δείχνει να δυσφορεί κάτι που καταλαβαίνει και η Άννα η οποία προειδοποιεί σχετικά τον Αποστόλη για να μην «πέσει ξανά από τα σύννεφα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *