Η Γη της Ελιάς: Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής

Κι όμως, τα χαρμόσυνα νέα δε θα αργήσουν να έρθουν στο σπίτι των Στεφανέων! Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής θα μαθευτεί και όλοι θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής

Η οικογένεια μεγαλώνει. Η Βασιλική και ο Φίλιππος γίνονται ένα και ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους. Μόνο που… Η Βασιλική στενοχωριέται, καθώς τρέμει στην ιδέα πως το παιδί αυτό θα έρθει το ίδιο δύσκολα με την μικρή Στέλλα.

Όπως είδαμε στην πρώτη σεζόν, η Βασιλική πέρασε αρκετά δύσκολα με την εγκυμοσύνη της, στην γη της ελιάς. Τα προβλήματα ήταν πολλά, οι επισκέψεις στο νοσοκομείο τακτικές και η ανησυχία όλων τεράστια.

 

 

Η Βασιλική φοβάται πολύ πως θα περάσει ξανά τα ίδια. Μάλιστα, οι γιατροί την ενημερώνουν πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, για να αποφευχθούν τα ίδια λάθη..

Πώς θα εξελιχθεί η εγκυμοσύνη της Βασιλικής και τι θα συμβεί στην ηρωίδα; Ποια στάση θα κρατήσουν ο Φίλιππος και η Χάιδω; Οι φόβοι είναι πολλοί για την υγεία της μητέρας και του μωρού.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *