Παράδεισος Κυριών: Ο Μάρκος λυγίζει στην αγκαλιά της Μιράντας

Παράδεισος Κυριών: Ο Μάρκος λυγίζει στην αγκαλιά της ΜιράνταςΟ Μάρκος λυγίζει στην αγκαλιά της Μιράντας, με τη σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Ο έρωτάς του για την υπεύθυνη του καταστήματος δεν κρύβεται πια. Ο Μάρκος κάνει τα πάντα για να την βλέπει χαμογελαστή και υγιή..

Μάλιστα, δε διστάζει να δανειστεί χρήματα, για να πληρώσει την εγγύησή της. Ένα ακόμη κόλπο του Χρηστίδη αποτυγχάνει, με αποτέλεσμα η Μιράντα να αναπνέει ελεύθερη, μετά από καιρό.

Ο Μάρκος, φυσικά, δε μένει μόνο στην πληρωμή της εγγύησης… Ο ίδιος μπαίνει μπροστά και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του, για να σώσει την αγαπημένη του..

Η κίνηση στο εμπορικό κέντρο του Παράδεισου των Κυριών είναι αυξημένη και η Μιράντα θα έρθει αντιμέτωποι με εγκληματίες ληστές που απειλούν τη ζωή της. Όμως, για καλή της τύχη θα μπει μπροστά ο Μάρκος και θα την σώσει.

Η Μιράντα επειδή νιώθει τύψεις για τον Μάρκο, θα τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο για να δει την κατάσταση της υγείας του, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Εκεί η Μιράντα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς ο Μάρκος θα λυγίσει στην αγκαλιά της και θα της αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό: “Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, Μιράντα”.

Ποια θα είναι η στάση της και πως θα διαχειριστεί αυτή την εξομολόγηση; Ο Μάρκος δείχνει, πλέον, αποφασισμένος να την διεκδικήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *