Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τιμωρεί την Ελισάβετ για τον θάνατο της Αγγελικής

Θυελλώδεις οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA και τα πάνω κάτω έρχονται όταν πεθαίνει η Αγγελική. Ο Βίκος καταρρέει και διψάει για εκδίκηση και το μόνο άτομο που ευθύνεται για το θάνατο της αγαπημένης του είναι η Ελισάβετ. Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου», ο Βίκος θα δώσει εντολή θανάτου στην Ελισάβετ προκειμένου να πάρει το αίμα του πίσω.

Όλα ξεκινούν όταν ο Βίκος ζητά να σκοτώσουν τον Πέτρο. Σε αυτό το άγριο σκηνικό, όμως, θα βρεθεί μπροστά η Ελισάβετ. Λίγο πριν πατήσει ο δολοφόνος τη σκανδάλη και σκοτώσει τον Πέτρο, η δόκιμη μοναχή τρέχει και τον σπρώχνει. Αυτό, όμως, σύμφωνα με το MYtv, έχει ως αποτέλεσμα να μην χτυπήσει τον νεαρό Καστρινό, αλλά την Αγγελική που παρακολουθεί πίσω έντρομη τις εξελίξεις.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Όταν ο Βίκος ανακαλύπτει τι έχει συμβεί βράζει από θυμό και δίνει εντολή να σκοτώσουν την Ελισάβετ, όπως θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο». Αυτή η κίνηση δεν είναι μόνο πράξη εκδίκησης, αλλά και απελπισίας, αφού ανησυχεί μήπως η μοναχή αναγνωρίσει τον άντρα που πήγε να τη σκοτώσει. Θα σωθεί η Ελισάβετ;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *