Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης γίνεται το νέο τσιράκι του Δημοσθένη

Κι όμως, ο αδίστακτος και δολοπλόκος αυτός άνδρας ήρθε στη Μάνη για να μείνει! Ο Θανάσης επιστρέφει στην γη της ελιάς, για να καταστρέψει την Αρετή, συμμαχώντας ταυτόχρονα με τον χειρότερο όλων: τον Δημοσθένη Καπερνάρο!

Σκοπός του είναι να πάρει πίσω όλα όσα έχασε, εξαιτίας της Αρετής. Ψάχνει έναν τρόπο να εκδικηθεί την γυναίκα που τον πέταξε εκτός πόλης, ξεφτιλίζοντάς τον δημοσίως. Για να το καταφέρει, ένας άνθρωπος μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά: Η Χρυσούλα.

Στο μεταξύ, όσο ο Θανάσης παραμένει στη Μάνη, βλέπει στο πρόσωπο του Δημοσθένη τη δύναμη που αναζητά. Συνειδητοποιεί πως μόνο δίπλα του θα καταφέρει να βγάλει κέρδος και να ξεχωρίσει.

Έτσι, ανοίγει νέες δουλειές με τον Καπερνάρο, αγνοώντας πως η ζωή του μπαίνει σε κίνδυνο. Η Αρετή γίνεται έξαλλη και αναζητά τρόπους, για να τον ισοπεδώσει για δεύτερη φορά!

Ο Δημοσθένης και ο Θανάσης συνωμοτούν, για να κερδίσει ο Δημοσθένης στις εκλογές. Ο Θανάσης κάνει τα πάντα για να τον κρατά του και ικανοποιημένο. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η περίεργη συνεργασία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *