Αποτελεσματικότατο γιατροσόφι για γρίπη, κρυολόγημα, βήχα, πονόκοιλο

Αποτελεσματικότατο γιατροσόφι για γρίπη, κρυολόγημα, βήχα, πονόκοιλο

Αποτελεσματικότατο γιατροσόφι για γρίπη, κρυολόγημα, βήχα, πονόκοιλο

Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία της γρίπης, του κρυολογήματος, του βήχα, για το κοιλιακό άλγος και τους πόνους της εμμήνου ρύσεως!

Σήμερα, θα σας αποκαλύψω τη συνταγή μιας λαϊκής θεραπείας που μπορεί να θεραπεύσει με επιτυχία πολλές δύσκολες καταστάσεις της υγιείας, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης, του κοινού βήχα, των κρυολογημάτων, τους μυϊκούς πόνους, τις φλεγμονές, τους πόνους στην κοιλιά, αλλά και τους πόνους της περιόδου.

Αυτή η αξιοσημείωτη φυσική θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση και προσφέρει δε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με πολλά συμβατικά φάρμακα. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα παιδιά που είναι πιο επιρρεπή σε κοινές ασθένειες, δεδομένου ότι δεν βλάπτει το σύστημα.

Διαβάστε Επίσης  Συνταγή για Δαφνέλαιο

Ωστόσο και η εφαρμογή της θεραπείας είναι εξαιρετικά εύκολη.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να μουλιάσετε ένα κομμάτι βαμβάκι σε 50% αλκοόλ. Σε οινόπνευμα ή τσίπουρο θυμάμαι το έβαζε η γιαγιά όταν ήμασταν μικρά. Στη συνέχεια, στύψτε αν χρειαστεί την περίσσεια του αλκοόλ και εφαρμόστε το βαμβάκι πάνω από τον αφαλό σας. Για να εξασφαλίσετε ότι θα μείνει στην θέση του, μπορείτε να καλύψετε το βαμβάκι με ένα πανί, επίδεσμο ή μια πλαστική σακούλα.

Εκτός από το να είναι εξαιρετικά ευεργετικό γιατροσόφι στην περίπτωση διάφορων πόνων, αυτή η παλιά λαϊκή θεραπεία μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα και στην περίπτωση μυικών πόνων, δεδομένου ότι μπορεί να χαλαρώσει τους μύες πολύ αποτελεσματικά.

Διαβάστε Επίσης  Τριχόπτωση: Ποιο είναι το κατάλληλο βότανο;

 

Αυτή το γιατροσόφι προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην περίπτωση των πόνων περιόδου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξαπλώσετε και να πιέσετε απαλά το βαμβάκι στον αφαλό. Η ίδια μέθοδος θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τους πόνους στην κοιλιακή χώρα, και θα αποτρέψει επίσης την ναυτία του ταξιδιού.

Επιπλέον, αν θέλετε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά του, μπορείτε να πασπαλίσετε και λίγο αλάτι στο βαμβάκι.

Αποτελεσματικότατο γιατροσόφι για γρίπη, κρυολόγημα, βήχα, πονόκοιλο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *