Έρωτας Φυγάς – Αλεξάνδρα σε Ιάσονα: «Είσαι ένα τέρας»

Η Αλεξάνδρα θα έρθει σε ρήξη με τον άντρα της Ιάσονα και θα πάρει την απόφαση να τον εγκαταλείψει, στον Έρωτα Φυγά.

Με την Αλεξάνδρα να παίρνει την απόφαση της και να αποφασίζει να φύγει από το αρχοντικό θα δούμε την συνέχεια της καθημερινής σειράς του OPEN “Έρωτας Φυγάς”. Όμως, η Μαργέτα με τον Ιάσονα θα φτάσουν την κατάσταση στα άκρα και θα της πάρουν το παιδί για να μην λερωθεί και άλλο το όνομα τους.

Όσα θα δούμε σήμερα 20/12 στον Έρωτα Φυγά
Η Αλεξάνδρα αποφασίζει ότι δεν μπορεί άλλο την συμπεριφορά του Ιάσονα και θέλει να φύγει από το αρχοντικό. Γεγονός που η Μαργέτα και ο Ιάσωνας δεν θα επιτρέψουν να γίνει σε καμία περίπτωση ακόμα και αν χρειαστεί να της πάρουν το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Μάλιστα, ο Ιάσωνας θα της πει ότι το ξέρω ότι δεν με αγαπάς για τη υπόληψη μου τα κάνω όλα και αν θες να φύγεις το παιδί θα μείνει με έμενα. Η Αλεξάνδρα τότε του απαντά ότι είναι ένα τέρας.

Την ίδια ώρα η Ευγενία περιμένει τον Μάρκο στο σπίτι της φίλης και καταλαβαίνει ότι πρέπει να φανταστεί την ζωή της χωρίς εκείνον. Αλλά, ο Μάρκος είναι ακόμα στην φυλακή και δεν έχει βγει καθώς η κατάσταση του άντρα που χτύπησε παραμένει κρίσιμη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Βρωμογύναιο, χάσου από μπροστά μου»

Τέλος, θα δούμε την Ελπίδα να παρακολουθεί για ακόμα μια φορά την Άννα προκειμένου να μάθει αν έχει πει κάποιο αγόρι στην ζωή της. Αν θα καταφέρει ο Ιάσονας να κρατήσει πίσω την Αλεξάνδρα, στον Έρωτα Φυγά, θα το μάθουμε σήμερα στις 17:45 στον OPEN.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *