Άγρια Γη: Η Όλγα δίνει άλλοθι στον Βλάσση

Η Όλγα θα αναγκαστεί να δώσει άλλοθι στον Βλάσση, προκειμένου να μην μπει στην φυλακή, όμως δεν θα πάνε τα πράγματα όπως τα έχουν σχεδιάσει στην Άγρια Γη.

Ο Βλάσσης δεν θέλει να μπει σε καμία περίπτωση στην φυλακή οπότε ψάχνει άλλοθι για να μπορέσει να γλιτώσει. Η Όλγα θα μπει στην διαδικασία αυτή και θα πάει να καταθέσει στην αστυνομία. Όμως, εκεί θα βρεθεί με μια δυσάρεστη έκπληξη που μπορεί να την βάλλει σε μπελάδες.

Όσα θα δούμε σήμερα 20/12 στην Άγρια Γη

Η υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς έχουν πέσει στον Βλάσση και εκείνος θα εκβιάσει την Όλγα, στην Άγρια Γη, για να τον βοηθήσει αν δεν θέλει να μπλέξει τον Στέφανο. Η Όλγα αναγκάζεται να συνεργαστεί όμως παράλληλα καταστρώνει σχέδιο για να τον εκδικηθεί.

Την ίδια ώρα, ο Άρης συγκρούεται έντονα με τον Μιχάλη και του ζητάει να φύγει από το σπίτι. Ενώ, η Ελπίδα μαθαίνει από την Όλγα ότι ο Νικόλας έχει πεθάνει. Εν τω μεταξύ, η Φιλιώ παλεύει για την ζωή της και ακόμα ένας κίνδυνος καραδοκεί για εκείνην.

Τέλος, ο Λουκάς συλλάβει τον Στέφανο για την απόπειρα δολοφονίας της και γι’ ακόμα μία φορά η Όλγα θα βρεθεί με μία αλλαγή στην ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *