Η Γη της Ελιάς – Η Δήμητρα καταρρέει: «Ψεύτη, πώς μπόρεσες;»

Ο Κίμωνας μπλέκει με την μαφία και φέρνει σε φρικτή θέση την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι αρχές πλησιάζουν σιγά – σιγά το κύκλωμα του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Όλα ξεκινούν από τον πυροβολισμό του Κωνσταντίνου. Ο Κουράκος μαθαίνει για τις εξελίξεις και σπεύδει στο σημείο, για να αποσπάσει πληροφορίες. Όσο κι αν ο Κωνσταντίνος αρνείται να μιλήσει, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, γνωρίζοντας πως κάτι άσχημο κρύβεται πίσω από αυτόν τον πυροβολισμό.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το κύκλωμα. Σταδιακά, οι έρευνες θα τους οδηγήσουν στον Δημοσθένη, αλλά και στον γιο του, τον Κίμωνα.

Ο Κίμωνας στην γη της ελιάς

Φαίνεται πως ο Κίμωνας έχει χωθεί στα δίχτυα της μαφίας, γεγονός που θα σοκάρει την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Κίμωνας δεν έχει ιδέα για τις δουλειές του πατέρα του, ούτε γνώριζε πως οι δουλειές αυτές είναι επικίνδυνες..

Η Δήμητρα αισθάνεται προδομένη. Θεωρεί πως ο Κίμωνας την χρησιμοποίησε, για να παρακολουθεί τις κινήσεις των αρχών. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει την πρώτη τεράστια κρίση, με τον κίνδυνο να καραδοκεί…

Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από αυτή την ιστορία, ή ο Δημοσθένης θα δώσει την χαριστική του βολή στην Δήμητρα, για να την απομακρύνει από τις δουλειές του; Όλα κρέμονται από μια κλωστή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *