Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή στο πρόγραμμα – Εκτάκτως νέα προβολή

Αυτή την εβδομάδα έρχονται τα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειρά “Η Γη της Ελιάς”, με μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα. Όπως όλες οι ελληνικές σειρές, έτσι κι αυτή, διακόπτεται τις γιορτές, για να επιστρέψει δυναμικά το 2023.

Αυτή την εβδομάδα, αντί το διπλό επεισόδιο να προβληθεί την Πέμπτη 22/12, θα σπάσει σε δύο επεισόδια, με το τελευταίο του 2022 να προβάλλεται την Παρασκευή, 23/12.

Με αυτή την έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα, η Γη της Ελιάς θα προβληθεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, στις 21:00 το βράδυ.

Αναλυτικά, όλα όσα θα δούμε την Παρασκευή 23/12

Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί, αρχίζει να φουντώνει στο χωριό. Έτσι, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία κρατά αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει.

Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους. Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα τής προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο για να ξεσκάσει.

Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *