Η Γη της Ελιάς: Ο Οικονομέας φιλάει την Αθηνά κι εκείνη τον χαστουκίζει

Η Γη της Ελιάς: Ο Οικονομέας φιλάει την Αθηνά κι εκείνη τον χαστουκίζειΟ εισαγγελέας Οικονομέας, κάνει το λάθος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, να φιλήσει την Αθηνά με αποτέλεσμα η ηρωίδα να αντιδρά έντονα, χαστουκίζοντας τον. Πως θα δικαιολογήσει ο ίδιος την συγκεκριμένη πράξη του;

Τι θα δούμε απόψε 18/12 στην Γη της Ελιάς;

Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Βασιλικής ολοκληρώνεται, με τη βοήθεια του Στάθη, του Λυκούργου, της Άννας και της Ευτυχίας. Ο Αλέξης παρακαλάει τη Μυρτάλη κι εκείνη τον δέχεται πίσω υπό όρους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες να κερδίσει πίσω τη Μαρίνα.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δένεται με τον Γεράσιμο και σκέφτεται μια κοινή ζωή μαζί του. Η επανεμφάνιση του Θανάση (Τόνυ Δημητρίου) στο χωριό ταράζει την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που του πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει. Ο Θανάσης, έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της.

πηγή
Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και, ενώ στήνεται ενέδρα, δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας, αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Τέλος, ο Μιχάλης Οικονομέας απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι, με σκοπό να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αλλά μια αιφνιδιαστική κίνηση απέναντί της, θα ανοίξει νέο κύκλο παρεξηγήσεων ανάμεσά τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *