Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει με την αποκάλυψη της αλήθειας

Όλα τα μυστικά θα έρθουν στο φως στη συνέχεια του «Σασμού» κι η Βασιλική θα μάθει την αλήθεια για τον Στεφανή. Το ένοχο παρελθόν του άντρα της στοιχειώνουν τη γυναίκα, η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να κάνει μία νέα αρχή.

Η Νάντια εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της και τα ανέτρεψε όλα. Η νεαρή κοπέλα ψάχνει απεγνωσμένα τον βιολογικό της πατέρα. Όλα τα στοιχεία οδηγούσαν στον Μαθιό Σταματάκη, αλλά τελικά η πραγματική αλήθεια δε θα αργήσει να λάμψει.

Η Νάντια θα λάβει μία φωτογραφία στα χέρια της που θα δείχνει τον βιολογικό της πατέρα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Στεφανή Σταματάκη. Η Νάντια θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά θα τρέξει να το εκμυστηρευτεί στη Βασιλική, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού».

Οι δύο γυναίκες έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση κι η Νάντια την εμπιστεύεται. Η Βασιλική μόλις ανακαλύψει ότι ο άντρας της είχε παιδί με άλλη γυναίκα καταρρέει. Ήξερε ότι ο άντρας της ήταν άπιστος, αλλά δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να της κάνει κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά, αγκαλιάζει τη Νάντια σαν παιδί της και την παίρνει υπό την προστασία της. Η νεαρή κοπέλα για πρώτη φορά μετά από καιρό νιώθει ότι έχει οικογένεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *