Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος καταρρέει μετά τον θάνατο της Αγγελικής

Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος καταρρέει μετά τον θάνατο της ΑγγελικήςΟ Βίκος είναι αποφασισμένος να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια του Θέμη, αλλά ένα τραγικό λάθος θα σκοτώσει την Αγγελική, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Μαύρου Ρόδου». Η κατάσταση ξεφεύγει και σύντομα τα τσιράκια του Βίκου θα υποστούν την οργή του.

Ο Βίκος έχει θολώσει από το μίσος του για τον Θέμη κι εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν η Αγγελική τον απομακρύνει περισσότερο εξαιτίας του Πέτρο. Έτσι, αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Καστρινό με κάθε τρόπο δίνει εντολή στους άντρες του να σκοτώσουν τον γιο του.

«Σκοτώστε τον», αναφωνεί στα τσιράκια του, τα οποία γίνονται η σκιά του νεαρού Καστρινού. Σύντομα, όμως, ένα λάθος από τους άντρες του Βίκου θα οδηγήσουν την Αγγελική στο θάνατο, η οποία θα είναι εκείνη που θα φάει την σφαίρα, όπως θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο».

Η αλήθεια δε θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Βίκου, ο οποίος όταν το μαθαίνει καταρρέει. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο κανένας άλλος θα χάσει τη ζωή της.

Οι ανατροπές θα συνεχιστούν μετά τις γιορτές και οι εξελίξεις θα είναι θυελλώδεις. Μείνετε συντονισμένοι.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *