Αυτή η νύχτα μένει: επόμενα επεισόδια 28-29-30

Αυτή η νύχτα μένει: επόμενα επεισόδια 28-29-30Στα επόμενα επεισόδια (28-29-30) της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, η Φωτεινή μπερδεύεται όλο και περισσότερο στο κουβάρι του παρελθόντος, ο παπα Ντανίλος γνωρίζει πολλά αλλά σωπαίνει, ο Μίλτος βρίσκεται σε ακραίο σημείο και τραβά το όπλο του πατέρα του, η Ζέτα δεν παραιτείται από τη σχέση της με τον Στρατή, ενώ ο Χρήστος και η Βάσω αρχίζουν να έρχονται κοντά.

Η Διαμάντω προβληματίζεται, στο επεισόδιο 28
Ο Αλέξανδρος υπογράφει τη νέα φυγή του ενώ την Φωτεινή στοιχειώνει ασφυκτικά το παρελθόν και ο π. Δανιήλ σιωπά. Στο νέο βήμα της η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή. Στα επόμενα επεισόδιο (28-30) της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, ο Γιώργης ετοιμάζεται για τον «υπερ-πάντων» αγώνα φέρνοντας τη Νίτσα σε δίλλημα. Πίσω από την πλάτη του Στρατή ο Παπαδόπουλος πλέκει μεθοδικά τον ιστό του.

Η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη κι ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη. Στέλιος και Μίλτος βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή. Κι όλα αυτά ενώ η Ζέτα ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή, που δείχνει αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αναστασία: «Παίζεις με μένα και την Αρετή, φτου σου»

Η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί, στο επεισόδιο 29
Η αποκάλυψη της Φωτεινής οδηγεί τον Αλέξανδρο στο δρόμο της φυγής της Μαρίνας. Ο π. Δανιήλ θυμάται αλλά πάντα σωπαίνει. Η απόφαση της Νίτσας για το Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως. Η Βάσω βρίσκεται στο κέντρο της σύγκρουσης Χρήστου και Στέλιου και η απελπισμένη Αγλαΐα κυριολεκτικά μαζεύει τα σπασμένα.

Στα επόμενα επεισόδιο (28-30) της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, η Ζέτα αρνείται να παραιτηθεί από τον έρωτα της για το Στρατή, μα η επιμονή της προκαλεί το ξέσπασμα του και τη φέρνει μπροστά στην οδυνηρή κρυμμένη αλήθεια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς η αμείλικτη Φωτεινή απαιτεί ανοιχτά απαντήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Εκτός Υπηρεσίας: Το ξεκαρδιστικό τρέιλερ με το πρώτο έγκλημα

Η Φωτεινή πείθεται, στο επεισόδιο 30
Σοκαρισμένη από την απάντηση του Στρατή για τη Μαρίνα, η Ζέτα βυθίζεται σε καινούργια ερωτηματικά ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. Η Φωτεινή, πείθεται όλο και περισσότερο για την αυτοκτονία της Μαρίνας, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς που επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά το γιο της.

Στα επόμενα επεισόδιο (28-30) της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει, η Βάσω και ο Χρήστος έρχονται ξανά αντιμέτωποι με τα κρυμμένα τους αισθήματα. Η ξέφρενη πορεία του Μίλτου συνεχίζεται. Ο Παπαδόπουλος και η γεμάτη βαλίτσα του φέρνουν μια νέα αναστάτωση στη ζωή του «Ονείρου».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *