Χάρι και Μέγκαν: «Ο Γουίλιαμ μου ούρλιαζε, ο Κάρολος έλεγε ψέματα κι η βασίλισσα απαθής»

Χάρι και Μέγκαν: «Ο Γουίλιαμ μου ούρλιαζε, ο Κάρολος έλεγε ψέματα κι η βασίλισσα απαθής»Τα τρία τελευταία επεισόδια του «Χάρι και Μέγκαν» κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Netflix κι ήδη έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις. Ο Πρίγκιπας Χάρι μιλά για την οικογένειά του – τον Γουίλιαμ, τον Κάρολο και τη Βασίλισσα – χωρίς φίλτρα κι έξω από τα δόντια και αποκαλύπτει συμπεριφορές που δεν ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας Χάρι σχολιάζει ότι ο αδερφός του, Πρίγκιπας Γουίλιαμ του φώναζε, ενώ ο πατέρας του – πλέον Βασιλιάς – Κάρολος έλεγε αναλήθειες και ψέματα. Η Βασίλισσα Ελισάβετ τότε άκουγε απαθής χωρίς να σχολίαζε και να έπαιρνε θέση.

Διαβάστε Επίσης  O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χαρίζει μέρος των εσόδων από τις συναυλίες του στην ενίσχυση των πυροπαθών!

Τα τρία τελευταία επεισόδια επικεντρώνονται στην έξοδο του Χάρι και της Μέγκαν, το περιβόητο “Megxit”, που είχε προκαλέσει πραγματικό πανικό τότε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ είχε απασχολήσει τόσο τα βρετανικά tabloid όσο και τα media σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτουν τη δική τους αλήθεια, πώς βίωσαν οι ίδιοι αυτήν την έξοδο από το βασιλικό παλάτι, αλλά και τη συμπεριφορά του Γουίλιαμ, του Καρόλου και της Βασίλισσας απεναντί τους.

Διαβάστε Επίσης  Παρθένα Ζωή: Ο Μάρκος ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Παύλος ήξερε τα πάντα

Χάρι και Μέγκαν: «Ο Γουίλιαμ μου ούρλιαζε, ο Κάρολος έλεγε ψέματα κι η βασίλισσα απαθής»

Οι αντιδράσεις φυσικά δε θα λείψουν αφού είναι γεγονός ότι ο κόσμος “λατρεύει να μισεί” και να προσπαθεί να “προστατέψει” όλα όσα θεωρεί ιδανικά… Σε κάθε περίπτωση, το Netflix κατάφερε το ακατόρθωτο με ένα ντοκιμαντέρ που παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στην ποπ κουλτούρα όσο και στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *