Σασμός: Η Βασιλική αγκαλιάζει την Νάντια σαν κόρη της

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα είναι ανατρεπτικές για κάποιους από τους πρωταγωνιστές και η Βασιλική θα είναι μία από αυτούς καθώς θα βρεθεί τελικά ν’ αγκαλιάζει την Νάντια σαν κόρη της.

Η Νάντια μπαίνει στο σπίτι της Βασιλικής

Η Νάντια προκειμένου να βρει τον πατέρα της πήγε στην Κρήτη και έπιασε δουλειά στο μαγαζί του Λευτέρη στο Ρέθυμνο. Έχοντας στο μυαλό της το όνομα Μαθιός που της είπε κάποια όταν τη ρώτησε για τον πατέρα της, έψαξε να βρει αυτό το πρόσωπο. Όταν έμαθε ποιος είναι άρχισε να του στέλνει μηνύματα για να τον συναντήσει, κάτι που τρόμαξε τον Μαθιό καθώς πιστεύει ότι ίσως να προέρχονται από κάποιον που γνωρίζει για τον φόνο.

Εντωμεταξύ στο μπαρ γνώρισε τον Μανόλη και τον Νικηφόρο και καθώς εκείνος γοητεύτηκε από την κοπέλα, η Νάντια τον χρησιμοποίησε για να έρθει πιο κοντά στον Μαθιό και τη Βασιλική, η οποία μάλιστα νόμιζε ότι είναι ερωμένη του, ενώ τελικά έμαθε από τον Ευθύμη ότι ψάχνει τον πατέρα της.

Όταν κάποια στιγμή η Νάντια πηγαίνει στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα που ήξερε τον πατέρα της, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν βλέποντας μια φωτογραφία της Βασιλικής και του Στεφανή. Εκείνη αναγνωρίζει τον πατέρα της Νάντιας, ο οποίος τελικά ήταν ο Στεφανής. Αυτό βέβαια τους αφήνει έκπληκτους και πολύ περισσότερο τον Νικηφόρο, που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας του δεν ήταν αυτός που πίστευε τόσα χρόνια, αλλά και ότι είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του.

Έτσι η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Σασμός» μετά το πρώτο σοκ, δέχεται την Νάντια στο σπίτι τους και της ανοίγει την αγκαλιά της για να ζήσει κοντά στον ετεροθαλή αδελφό της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *