Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Μαύρο Ρόδο: Η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιέςΜαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς πως η εξομολόγηση του Πέτρου στο Νοσοκομείο θα ραγίσει καρδιές

Η Αυξεντία, μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε από τις αποκαλύψεις του Σαράντου για τον πατέρα του και την δράση του μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή. Στο πλευρό της βρίσκεται η Ελισάβετ, η οποία ανησυχεί για να μην πάθει κάτι κακό η αγαπημένη της θεία και στήριγμα της.

Ο Πέτρος που έχει μάθει το τι έχει συμβεί βρίσκεται εκεί και προσπαθεί να προσεγγίσει την Ελισάβετ η οποία και τον αποφεύγει: Δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ εσύ, σε παρακαλώ πολύ να φύγεις. Δεν είναι ούτε ο χώρος ούτε η κατάλληλη στιγμή για καμία κουβέντα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αναμέτρηση μέχρι θανάτου Μαθιού- Μπισμπίκη-Ποιος θα βγει νικητής;

Εκείνος, όμως, συνεχίζει και της μιλάει όπως ποτέ άλλοτε, αφού της εξομολογείται πως είναι ερωτευμένος μαζί της είμαι ερωτευμένος μαζί της: Είμαι ερωτευμένος μαζί σου από την πρώτη στιγμή που σε αντίκρισα! Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου, είναι πέρα από τις δυνάμεις μου, αν και το προσπάθησα.

Δεν αντέχω μακριά σου, σε βλέπω παντού σε ψάχνω όταν δεν είμαι μαζί σου, σ’ ονειρεύομαι! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις το ίδιο, το καταλαβαίνω, το νιώθω, της ομολογεί και εκείνη ταράζεται:

Σε παρακαλώ πολύ, άφησε με, του λέει και βγαίνει από το δωμάτιο. Δεν υπολογίζουν όμως πως η Αυξεντία τους ακούει, η οποία στη συνέχεια θα μοιραστεί με την ανιψιά της ένα μυστικό που θα την συγκλονίσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ανατροπή σοκ: Η φυγή της Ευτυχίας

Παράλληλα ο Πέτρος έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία και βρίσκει ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Καταλαβαίνω όσα νιώθεις μην ξεχνάς ότι και εγώ κάποτε είχα ζωή έξω από το μοναστήρι.

 

Η Ελισάβετ είναι ένα παιδί που μεγάλωσε εδώ μέσα, δεν έζησε τον κόσμο έξω και καρδιά της είναι αγνή. Μην χάνεις τον χρόνο σου άδικα έχει επιλέξει τον δικό της δρόμο, του επισημαίνει.

Αντίστοιχα η Ελισάβετ απευθύνεται στον Λευτέρη προσπαθώντας να βάλει σε μία τάξη τα αισθήματα της. Πατέρας και κόρη θα έχουν μία ειλικρινή εκ βάθος συζήτηση μετά από καιρό…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *