Η Γη της Ελιάς: Έκρηξη ζήλιας από τη Βασιλική

Μπορεί το ζευγάρι της Βασίλικής και του Φίλιππου να έχει περάσει τα πάνδεινα όμως η αγάπη τους έχει καταφέρει να υπερνικήσει τα πάντα στην Γη της Ελιάς.

Τι κι αν η Αρετή έβαλε λυτούς και δεμένους να τους χωρίσουν, τι κι αν πολλοί τους ήθελαν χώρια, ο Φίλιππος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή το μέλλον του μακριά από την Βασιλική. Αυτή τη φορά όμως ένα νέο πρόσωπο θα φέρει μεγάλες εντάσεις.

Η φίλη από το παρελθόν, η Σάντρα, έρχεται στην Μάνη και μάλιστα ο Φίλιππος δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί της. Η Σάντρα ασχολείται με δομές προσφύγων και γενικότερα η καλοσύνη και θετικότητα της θα κάνουν τον Φίλιππο να αισθάνετια πολύ όμορφα μαζί της. Το ένα γεύμα διαδέχεται το άλλο και η Βασιλική απλά παρακολουθεί από απόσταση.

Κάποια στιγμή όμως η υπομονή της αρχίζει να εξαντλείται και σε μια από τις σπανιότατες εκδηλώσεις ζήλιας θα δείξει στον Φίλιππο ότι δεν νιώθει καθόλου άνετα με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο τελευταίος θα παραξενευτεί από την αντίδραση της και θα προσπαθήσει να κρατήσει ισορροπίες, τουλάχιστον σε πρώτη φάση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *