Το “Σπίτι των Χριστουγέννων” στην Ιχθυόσκαλα ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο

Το "Σπίτι των Χριστουγέννων" στην Ιχθυόσκαλα ανοίγει τις πύλες του το ΣάββατοΣυναυλίες, εικαστικά εργαστήρια και δράσεις, Θέατρο Σκιών, θέατρο, Χριστουγεννιάτικες γιορτές, θα φιλοξενούνται από το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στο «Σπίτι των Χριστουγέννων», το οποίο στήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού στην «Ιχθυόσκαλα» για να υποδεχθεί εκατοντάδες παιδιά τις ημέρες των εορτών.Το “Σπίτι των Χριστουγέννων” στην Ιχθυόσκαλα ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο

Ο χώρος με την προσθήκη των απαιτούμενων κατασκευών διαμορφώθηκε ανάλογα, με τα παιδιά να γίνονται οι πρωταγωνιστές των ημερών. Οι εκδηλώσεις στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» πραγματοποιούνται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.

Ο κύκλος των δράσεων που θα φιλοξενηθούν στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» ξεκινά στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, όπου για τέσσερις ώρες θα πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων.

Στις 6.00 το απόγευμα θα γίνει η προβολή της ταινίας «Τραγούδα» (Sing)». Πρόκειται για μια χαρούμενη ταινία κινουμένων σχεδίων, στην οποία κεντρικός Ήρωας είναι ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα – θιασάρχης, μεγαλωμένος με το σαράκι του πάλκου. Το θέατρό του όμως κινδυνεύει να πτωχεύσει κι ο Μπάστερ πρέπει να βρει έναν τρόπο να το σώσει. Και τον βρίσκει διοργανώνοντας ένα talent show, ένα διαγωνισμό τραγουδιού, με μεγάλο χρηματικό έπαθλο που… δεν έχει να δώσει.

Διαβάστε Επίσης  Kinder: Αυτά είναι τα τρία προϊόντα που ανακαλούνται στην Ελλάδα - Η Ferrero Rocher ζητά «συγγνώμη»

*Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης ο Πολιτιστικός Οργανισμός, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στην Ιχθυόσκαλα, θα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τον Κοινωνικό Οργανισμό και γραφική ύλη για το Λαϊκό φροντιστήριο του Δήμου.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις υπόλοιπες ημέρες στην Ιχθυόσκαλα, έχει ως εξής:

 

ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ», ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ (ΠΡΩΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12

18.00 Προβολή της ταινίας «Οι Κρουντς 2 (Νέα εποχή)»

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12

Διαβάστε Επίσης  Νέα σχολική χρονιά: Τα κριτήρια χορήγησης της γονικής άδειας

20.00 Συναυλία με την Παιδική Χορωδία, το σύνολο «Κρούσις» και την Χορωδία Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας

ΤΡΙΤΗ 20/12

17.00 Παράσταση θεάτρου σκιών από τον Χρήστο Καλπουζάνη «Τα καινούργια ρούχα του Αγίου Βασίλη»

18.00 -21.00 Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες από το Εικαστικό Εργαστήριο του Δήμου Πατρέων

ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12

17.00 Παράσταση θεάτρου σκιών από τον Κωνσταντίνο Λαλιώτη «Ο Kαραγκιόζης βοηθός στο εργαστήρι του Αι Βασίλη»

18.00 -21.00 Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες από το Εικαστικό Εργαστήριο του Δήμου Πατρέων

ΠΕΜΠΤΗ 22/12

20.30 Το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας παρουσιάζει Θεατρικό Αναλόγιο «Έρωτας στα χιόνια» του Αλεξ. Παπαδιαμάντη με τον Ευγένιο Βούλγαρη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12

18.00 Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά. Το θέατρο Σκιών Χρήστος Πατρινός θα παρουσιάσει την παράσταση θεάτρου Σκιών «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Kαραγκιόζη» και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/12

20.00 Συναυλία Τζαζ από το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας

 

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *