Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος βγαίνει στις ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Κωνσταντίνος βγαίνει στις ειδήσειςΟ Κωνσταντίνος γίνεται θέμα στο κεντρικό δελτίων ειδήσεων, με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές να σοκάρονται, στην γη της ελιάς. Μετά τον πυροβολισμό που θα δεχτεί, το θέμα θα πάρει μεγάλη διάσταση και όλη η Ελλάδα θα συζητά το φρικτό αυτό περιστατικό που τάραξε τις ισορροπίες στη Μάνη.

Η Ισμήνη και ο Λυκούργος θα τρέξουν στο νοσοκομείο, απελπισμένοι. Ο Κωνσταντίνος θα καταφέρει να συνέλθει, όμως η κατάστασή του θα είναι κρίσιμη. Οι γιατροί θα ενημερώσουν την οικογένεια πως γλίτωσε από θαύμα και πως χρειάζεται να νοσηλευτεί κι άλλο, μέχρι η υγεία του να αποκατασταθεί πλήρως.

Ο Κουράκος σπεύδει στο νοσοκομείο, για να μαζέψει στοιχεία. Ο Λυκούργος τον ικετεύει να ρίξει φως στην υπόθεση, συλλαμβάνοντας τους δράστες. Μόλις ο Κωνσταντίνος συνέρχεται, ο Κουράκος του κάνει κάποιες ερωτήσεις, τις οποίες ο ίδιος αρνείται να απαντήσει. Άλλωστε, αν μιλήσει τώρα, όλα θα τιναχθούν στον αέρα.

Ο έλεγχος χάνεται, όταν το θέμα με τον πυροβολισμό του Κωνσταντίνου στην γη της ελιάς, βγαίνει στις ειδήσεις! Ο Λυκούργος βλέπει στο δελτίο να φωτογραφίζουν συγκεκριμένο κύκλωμα, το οποίο συνδέεται με το όνομα του… Κεφάλα!

Όσο ο Κωνσταντίνος χαροπαλεύει, τόσο ο Δημοσθένης τρέμει πως όλα θα καταστραφούν. Ο Λυκούργος, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τρέχει στον Κουράκο και του ζητά να εξετάσουν το συγκεκριμένο κύκλωμα! Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *