Η Γη της Ελιάς Spoiler: Εντολή θανάτου για την Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Εντολή θανάτου για την ΔήμητραΦρικτές μέρες έρχονται για την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Ένας επικίνδυνος άνθρωπος δίνει εντολή θανάτου και τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο. Η ζωή της αλλάζει ριζικά από τη μια στιγμή στην άλλη και όλα κρέμονται από μια κλωστή, έτοιμη να κοπεί..

Ο Κίμωνας εισβάλλει στην καθημερινότητά της ξαφνικά. Ο νεαρός αυτός άντρας της κλέβει την καρδιά, από το πρώτο βλέμμα, το πρώτο άγγιγμα. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος!

Η Δήμητρα ελπίζει πως θα βρει ξανά το χαμόγελο, πως θα μπορέσει να ερωτευτεί και να ζήσει ευτυχισμένη στην αγκαλιά κάποιου που την νοιάζεται και την κοιτά στα μάτια. Βέβαια, το ειδύλλιο αυτό δε θα εξελιχθεί τόσο.. ρομαντικά.

Ποιος δίνει εντολή θανάτου;

Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος με την απόφασή του γιου να ερωτευτεί μία αστυνόμο. Στόχος του είναι να βάλει το παιδί του στο παράνομο κύκλωμα, για να γίνει πιο ισχυρό. Φυσικά, ο Κίμωνας δεν έχει ιδέα για όλα αυτά..

Παρά τις προσπάθειες του Δημοσθένη να ενώσει τον Κίμωνα με την Μυρτάλη, η Δήμητρα καραδοκεί, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την αστυνόμο και φροντίζει να το κάνει ξεκάθαρο στον πατέρα του.

Έτσι, ο Δημοσθένης παίρνει μία δύσκολη απόφαση: Πρέπει να βγάλει αυτή την γυναίκα έξω από τη ζωή του γιου του, μια και καλή. Πρέπει να τους χωρίσει, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Η ζωή της Δήμητρας κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *