Σασμός – Αργυρώ: «Ότι κι αν μου συμβεί, εσύ πρέπει να μείνεις δυνατός»

Σασμός – Αργυρώ: «Ότι κι αν μου συμβεί, εσύ πρέπει να μείνεις δυνατός»Αστέρης και Αργυρώ έρχονται ολοένα και πιο κοντά στην σειρά Σασμός με τους δυο ήρωες στο αποψινό επεισόδιο να κάνουν μια αρκετά σοβαρή κουβέντα. Η Αργυρώ, με πλάγιο τρόπο τον προειδοποιεί πως ότι και αν συμβεί στην ίδια εκείνος θα πρέπει να είναι δυνατός για το παιδί τους, χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει την αλήθεια….Σασμός – Αργυρώ: «Ότι κι αν μου συμβεί, εσύ πρέπει να μείνεις δυνατός»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τρελαίνεται – Σε σοκ και ο Ισίδωρος

Τι θα δούμε απόψε 13/12 στον Σασμό;

Η Καλλιόπη ανακοινώνει τις αποφάσεις της στην οικογένεια, ενώ ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ, απόψε στην σειρά, Σασμός. Παράλληλα η Αιμιλία κι ο Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά, προκαλώντας τον Δημήτρη να πάρει μια παρορμητική απόφαση. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ, πιεσμένη από την οργή του Σταύρου, αναγκάζεται να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Θανάσης καταστρέφει τον Δημοσθένη

 

Η ίδια όπως είναι ήδη γνωστό, θα εξασφαλίσει τη βοήθεια της Στέλλας, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Θα φανεί ή όχι δυνατή η Αργυρώ σε αυτόν τον αγώνα στην σειρά Σασμός; Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *