Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ιουλία: «Σαλιαρίζεις με την Δήμητρα;»

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ιουλία: «Σαλιαρίζεις με την Δήμητρα;»Μπορεί να ήρθαν ξανά κοντά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα προβλήματα ανάμεσα τους δεν υπάρχουν. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Ιουλία υποπτεύεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην αστυνόμο και τον Στάθη λέγοντας του στα ίσα αν ισχύει κάτι τέτοιο. Τι θα της απαντήσει ο Καπερνάρος;Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ιουλία: «Σαλιαρίζεις με την Δήμητρα;»

Τι θα δούμε απόψε 13/12 στην Γη της Ελιάς;

Η Ιουλία συνεχίζει τα παράνομα ραντεβού με τον Στάθη, αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Η Δήμητρα συναντά τον Κίμωνα και η έλξη είναι αμοιβαία από το πρώτο λεπτό. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της.

 

Η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Την ίδια ώρα, η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Τέλος, η Ιουλία ξεσπά στον Στάθη απόψε στην Γη της Ελιάς, νομίζοντας πως εκείνος σαλιαρίζει με την Δήμητρα….

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ιουλία: «Σαλιαρίζεις με την Δήμητρα;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *