Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω»

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω»

 

Ο Λυκούργος υποψιάζεται ότι ο Κωνσταντίνος έχει μπλεξίματα με τον υπόκοσμο και αγωνιά όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω»

Η κόντρα μεταξύ των ανθρώπων του Κεφαλά και του Δημοσθένη παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα πρώτα ανθρώπινα θύματα είναι γεγονός στα δελτία ειδήσεων.

Ο Λυκούργος ακούει στις ειδήσεις για τα εγκλήματα που γίνονται και εκφράζει για πρώτη φορά στη Χάιδω την ανησυχία του: «Κάτι δεν μου πάει καλά Χάιδω και θα τρελαθώ. Ο Κωνσταντίνος θυμάμαι ότι έχει πάρε-δώσε με αυτό τον Κεφαλά και τη συμμορία του στην Αθήνα. Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω».

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης αθωώνεται

 

Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω»

Η Χάιδω σαστίζει με όσα της λέει ο Λυκούργος και τον ρωτά αν είναι σίγουρος γι’ αυτά που της λέει. Ο Λυκούργος επιμένει ότι ο Κωνσταντίνος είχε επαφές με το Κεφαλά.

Εν τω μεταξύ όπως έχουμε γράψει και θα δούμε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος θα τραυματιστεί από σφαίρα των ανθρώπων του Κεφαλά. Ο Λυκούργος θα τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο και θα προσπαθήσει να πάρει απαντήσεις για πράγματα που του βασανίζουν το μυαλό. Μάταια όμως.

Διαβάστε Επίσης  Η τελευταία ώρα επεισόδια 31-32-33-34-35: Η Άσπα δίνει μια ευκαιρία στη Σίλια…

Λίγο αργότερα ο Λυκούργος θα μάθει από το Κουράκο ότι πίσω από το κύκλωμα το συγκεκριμένο βρίσκεται ο Κεφαλάς. Αμέσως μετά ο Λυκούργος θα δει στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης στιγμιότυπα από την επίθεση που δέχτηκε ο γαμπρός του και οι υποψίες του θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο καθώς αρχίζει να θεωρεί ότι ο Κωνσταντίνος είναι μπλεγμένος στα συγκεκριμένα κυκλώματα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *