Μαύρο Ρόδο: Μια είδηση πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό

Όσα θα δούμε στη σειρά Μαύρο Ρόδο Επεισόδιο 37. Ημέρα προβολής: Δευτέρα 12/12Μαύρο Ρόδο: Μια είδηση πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης. Η ένταση ανάμεσα στα μέλη της είναι μεγάλη. Ο Γιώργος επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην Ηγουμένη.

Μαύρο Ρόδο Επεισόδιο 37 – Δευτέρα 12/12/22

Η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα. Η άφιξη της Κύρας στη Γερακιανή θα τους αναστατώσει. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες.Μαύρο Ρόδο: Μια είδηση πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό

Η Αυξεντία αρνείται να πάει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται. Οι τύψεις καίνε την Ελισάβετ που αποφασίζει να ζητήσει από την Ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της. Παράλληλα, ο Πέτρος για να καταφέρει να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι, αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα.

Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η είδηση πώς η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφτα, πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης. Οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *