Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ γίνεται πλούσια – Ο Στρατής τα σπάει όλα

 

Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ γίνεται πλούσια – Ο Στρατής τα σπάει όλα

 

Τυχερή μες στην ατυχία της θα είναι η Ρηνιώ, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.Έρωτας Φυγάς: Η Ρηνιώ γίνεται πλούσια – Ο Στρατής τα σπάει όλα

Η νεαρή κοπέλα θα τραυματιστεί σοβαρά, ύστερα από έναν ισχυρό πυροβολισμό που θα συγκλονίσει την Μεσσήνη!

Όλα ξεκινούν όταν ο Μάρκος, εξοργισμένος από τη συμπεριφορά της Αλεξάνδρας, διεκδικεί το αρχοντικό των Δεμερτζίδων. Για να γλιτώσουν από τα φρικτά κουτσομπολιά που αμαυρώνουν το όνομα της οικογένειας, η Αλεξάνδρα αναγκάζει τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα να δώσουν συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα, για το πόσο αγαπημένοι είναι.

Η Αλεξάνδρα τονίζει δημοσίως πως πράγματι ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο, όμως όταν γνώρισε τον Ιάσονα, τον ξεπέρασε. Ο Μάρκος διαβάζει το ένθετο και γίνεται έξαλλος, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Κόλαση η ζωή του Στάθη – «Ξεσκεπάζεται» η Αθηνά!

Οι δύο άντρες πιάνονται ξανά στα χέρια, με την σκηνή αυτή να κόβει την ανάσα. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα που κυκλοφορεί, ο Ιάσονας οπλίζει κατά του Μάρκου και πυροβολεί, αποφασισμένος να τον σκοτώσει!

Στη μέση μπαίνει η Ρηνιώ, η οποία έχει ακούσει τις φωνές κι έχει τρέξει στο σημείο, για να σώσει τον αγαπημένο της. Δίχως δεύτερη σκέψη, γίνεται η ασπίδα του Μάρκου και τρώει την σφαίρα, σοκάροντας την οικογένεια Δεμερτζή!Τυχερή μες στην ατυχία της θα είναι η Ρηνιώ, στη σειρά Έρωτας Φυγάς

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 17, 18, 19

Η Μαργέτα της γράφει χωράφι

Η Ρηνιώ μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Μόλις ανοίγει τα μάτια της, η αστυνομία την πλησιάζει και την ρωτά ποιος την πυροβόλησε. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Ρηνιώ δεν ομολογεί. Τονίζει στην αστυνομία πως τραυματίστηκε μόνη της, καταλάθος..

Η Μαργέτα, χρωστώντας ευγνωμοσύνη στην κοπέλα που δεν “κάρφωσε” τον γιο της, τής χαρίζει ένα εύφορο χωράφι. Η Ρηνιώ γίνεται πλούσια και εξοργίζει τον αδελφό της, ο οποίος κάνει τα πάντα, για να της πάρει τα λεφτά και το χωράφι..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *