Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος τρέχει στην εκκλησία να διαλύσει τον γάμο

Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος τρέχει στην εκκλησία να διαλύσει τον γάμοΗ Αμαλία είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πάρη, με αποτέλεσμα ο Ντίνος να τρελαίνεται, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Όσο θυμό κι αν αισθάνεται μέσα του, γνωρίζει πως η γυναίκα αυτή είναι η μόνη που θα αγαπήσει πραγματικά..

Οι μέρες περνούν και η Αμαλία ετοιμάζεται για τον γάμο της. Ο Πάρης, αντί να πετά στα σύννεφα που παντρεύεται τη γυναίκα της ζωής του, δείχνει σκεπτικός. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει έτσι αυτός ο γάμος…

Ο Ντίνος αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της. Η Αμαλία σταματά κάθε προσπάθεια κι αφοσιώνεται σε έναν γάμο – φιάσκο που δεν αντέχει ούτε στην ιδέα. Όλα αυτά, μέχρι να φτάσει η μεγάλη μέρα..

Η Αμαλία ντύνεται νύφη και πηγαίνει στην εκκλησία, αγνοώντας πως ο Ντίνος καραδοκεί, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Σύμφωνα με την Χρύσα Παχούμη στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, ο Ντίνος τρέχει να εμποδίσει τον γάμο, δίχως αποτέλεσμα.

Ικετεύει την αγαπημένη του να μην παντρευτεί, την κοιτάζει στα μάτια, της ζητά συγγνώμη. Η Αμαλία του δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο και τον αποχαιρετά για πάντα… Ο γάμος πραγματοποιείται και η καρδιά του Ντίνου σπάει σε χίλια κομμάτια..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *