Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή καταρρέει: «Χάνω το παιδί μου»

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή καταρρέει: «Χάνω το παιδί μου»Φαίνεται πως έρχονται δύσκολές μέρες για τους πρωταγωνιστές. Μία επιστροφή στη Μάνη κι ένας έντονος διάλογος, θα δώσουν την χαριστική βολή σε μία ηρωίδα. Βασιλική και Στέφανος ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν την Αρετή να καταρρεύσει, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή καταρρέει: «Χάνω το παιδί μου»

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, ο Στέφανος θα επιστρέψει από την Ισπανία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από κληρονομικά θέματα που ο νεαρός επιθυμεί να διευθετήσει. Φυσικά, δε θα μείνει μόνιμα στην Αρεόπολη.

Ο Στέφανος σπεύδει να χαιρετήσει την αδελφή του, τον Φίλιππο και τον πατέρα του. Μάλιστα, μένει αυτό το διάστημα στο σπίτι του Στάθη και οι βόλτες του στη Μάνη είναι περιορισμένες.

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή καταρρέει: «Χάνω το παιδί μου»

Η Ασπασία, μόλις μάθει τα νέα, θα τρέξει στην Αρετή, για να την ενημερώσει πως ο γιος της είναι εδώ και μέρες στην πόλη. Η Αρετή θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει, να τον δει από κοντά, να τον πάρει μια αγκαλιά, όμως θα είναι μάταιο. Ο γιος της έχει πάρει την απόφασή του!

Ο Στέφανος έχει κλείσει κάθε πόρτα στην μητέρα του, με αποτέλεσμα η Αρετή να καταρρέει, στην γη της ελιάς. Δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το αγαπημένο της παιδί την διέγραψε από μητέρα.

Μετά τη Βασιλική, ήρθε ο Στέφανος για να την ισοπεδώσει. Η ίδια κλείνεται στο μαγαζί της και κλαίει με λυγμούς. Πλέον, έχει μείνει ολομόναχη..

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή καταρρέει: «Χάνω το παιδί μου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *