Έρωτας Φυγάς Spoiler: Τροχαίο – σοκ για Ευγενία και Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Τροχαίο – σοκ για Ευγενία και Αλεξάνδρα

 

Ένα τραγικό γεγονός έρχεται στα επόμενα επεισόδια για να ταράξει τους πρωταγωνιστές.

Η Ευγενία και η Αλεξάνδρα θα τρακάρουν με το αυτοκίνητο, τρομάζοντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”.

Ο Ιάσονας, αποφασισμένος να βγάλει μια και καλή από τη μέση τον Μάρκο, στέλνει άτομο δικό του να του κόψει τα φρένα. Έτσι, ο Μάρκος θα οδηγήσει το όχημά του, θα τρακάρει και θα πεθάνει, χωρίς να κατηγορήσει κανείς τους Δεμερτζίδες.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Τροχαίο – σοκ για Ευγενία και Αλεξάνδρα

Μόνο που.. τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο Ιάσονας! Ο Μάρκος δανείζει το αμάξι του στην Ευγενία για μία ημέρα. Εκείνη ξεκινά την βόλτα της, ώσπου στον δρόμο της συναντά τυχαία την Αλεξάνδρα.

 

Αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια για τον Μάρκο, η Αλεξάνδρα μπαίνει στο αμάξι της, με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να τσακώνονται έντονα. Πάνω στην οργή της, η Ευγενία φρενάρει απότομα, έχοντας αναπτύξει ήδη μεγάλη ταχύτητα. Το αμάξι, βέβαια, δε σταματά…

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Η Ευγενία και η Αλεξάνδρα μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους πρωταγωνιστές να αναρωτιούνται πως βρέθηκαν μαζί σε ένα αμάξι δίχως φρένα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Θα καταφέρουν οι δυο αυτές ηρωίδες να βγουν αλώβητες από αυτή την ιστορία;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *