Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια ΜαρκέτουΠαγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου.

Η Άννα αρχικά απομακρύνεται από εκείνον κι έπειτα από το πρώτο σοκ, θέλει να εκδικηθεί για την αδικία που έγινε εναντίον του πατέρα της. Σύντομα θα συναντηθεί με τον Σπύρο Μαρκέτο, τον οποίο θα κατακεραυνώσει με τον λόγο της.

Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει από την πρώτη κιόλας στιγμή, ότι είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει για τη δυστυχία που προκάλεσε στην οικογένεια της και που μαύρισε το όνομα τους.

Δεν θα διστάσει να τον απειλήσει κατά πρόσωπο ότι θα τον κλείσει στη φυλακή για να πληρώσει για το κακό που τους έκανε. Ο Δημήτρης από την πλευρά του, προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να ηρεμήσει τα πνεύματα, όμως κάτι τέτοιο μάλλον είναι πολύ δύσκολο για να το πετύχει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εισαγγελέας ξέρει, πως αν η Άννα προβεί σε καταγγελία η οικογένεια Μαρκέτου θα καταστραφεί. Ποια θα είναι τελικά η απόφαση της Άννας; Υπάρχει κάτι που μπορεί να καταλαγιάσει την οργή της;Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *