Η Γη της Ελιάς – Η Μαρίνα ξεσπά και κλαίει: «Μυρτάλη, είσαι τρελή»

Η Γη της Ελιάς – Η Μαρίνα ξεσπά και κλαίει: «Μυρτάλη, είσαι τρελή»Μία συγκινητική σκηνή έρχεται στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς. Η Μυρτάλη προσεγγίζει την Μαρίνα στο ανθοπωλείο, ζητώντας της να μιλήσουν σοβαρά, στην γη της ελιάς.

Εκείνη ανοίγει την πόρτα της, χωρίς να περιμένει να ακούσει τις εγκληματικές πράξεις της πρώην κολλητής της. Η Μυρτάλη της αναφέρει πως κλείδωσε τον Αλέξη σε ένα σπίτι, πως τον απείλησε με όπλο και πως κανονικά θα έπρεπε η φίλη της να χαίρεται με αυτό!

“Πήρα το αίμα μου πίσω, Μαρίνα!”, της φωνάζει. Η Μαρίνα την κοιτάζει άναυδη, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως απέναντί της έχει ένα.. τέρας! Η Μυρτάλη συμπεριφέρεται παράλογα, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα την Μαρίνα, στην γη της ελιάς.

“Μυρτάλη, σου έχει σαλέψει, είσαι τρελή..”, θα της ξεστομίσει φοβισμένη. Η Μαρίνα δε μπορεί να διαχειριστεί την “μεταμόρφωση” της φίλης της και ξεσπά σε κλάματα. Η Μυρτάλη τρέχει στο πλάι της και την αγκαλιάζει σφιχτά.

Άλλωστε, η Μαρίνα αυτό το διάστημα έχει ανάγκη από μια καλή φίλη. Θέλει να μοιραστεί τον πόνο της για την μικρή Αγγελική και η Μυρτάλη είναι η μόνη που μπορεί να την ακούσει με προσοχή..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *