Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ειρήνη βρίσκει το τεστ DNA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ειρήνη βρίσκει το τεστ DNAΈνα φρικτό περιστατικό θα αλλάξει τις ζωές όλων. Μία μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο φως… Η Ασπασία και η Χάιδω έχουν συνεργαστεί για να πραγματοποιήσουν το συγκεκριμένο τεστ DNA στην Ειρήνη και στον Δημοσθένη, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς.

Όσο η Ασπασία περιμένει τα αποτελέσματα, η Ειρήνη συνεχίζει να αποτελεί μπελά για την οικογένεια. Η συμπεριφορά της εξοργίζει τους γονείς της, αλλά και τον αδελφό της, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίζει τους γονείς του.

Μια μέρα, ψάχνοντας τα πράγματα της Ασπασίας για να κλέψει, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό γεγονός. Αυτό δεν είναι άλλο, από το τεστ DNA που έκανε κρυφά η Ασπασία και αναγράφει πάνω το όνομά της!

Η Ειρήνη, δίχως δεύτερη σκέψη, αρπάζει το χαρτί και τρέχει στον Δημοσθένη, φωνάζοντάς του ότι η μαμά της έκανε τεστ DNA, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, στην γη της ελιάς. Ο Δημοσθένης διαβάζει την απόδειξη και σοκάρεται.

Δεν ξέρει αν όλα αυτά είναι ένα νέο παιχνίδι της ατίθασης κόρης του ή εάν πράγματι η Ασπασία του κρύβει ένα τόσο φρικτό μυστικό… Πώς θα αντιδράσει και τι θα απογίνει το συγκεκριμένο χαρτί; Ένας νέος πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *