Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ,68 , 69 , 70 , 71 , 72

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 68 , 69 , 70 , 71 , 72Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ,68 , 69 , 70 , 71 , 72  : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ,68 , 69 , 70 , 71 , 72

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 63 στις 11/12/2022
Επεισόδιο 63
Κυριακή

Η Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος πήγε να την βιάσει. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος έχει βγει με την Βασιλική και της λέει όλη την αλήθεια για την προκλητική συμπεριφορά της Ειρήνης. Στο ορκίζομαι δεν την ακούμπησα, της λέει.

Την ίδια ώρα δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν το Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα.

Η Ειρήνη καταθέτει εναντίον του Φίλιππου στον εισαγγελέα ζητώντας του να τον κλείσει στην φυλακή. Ο Κίμωνας όμως δείχνει να μην την πιστεύει. Ο Γεράσιμος στέλνει ένα δώρο στην Μαργαρίτα και τις εκφράζει τα συναισθήματά του με πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ο Κίμωνας είναι σίγουρος ότι η Ειρήνη λέει ψέματα και το εκμυστηρεύεται στους γονείς της. Ο Σωκράτης ζητά συνάντηση από τον Μάνο για να του ανακοινώσει την απόφαση του σε σχέση με την Αγγελική.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 64 στις 12/12/2022
Επεισόδιο 64
Δευτέρα

Η Μυρτάλη κάνε μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας. Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με την μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδώς αλλά και της Βασιλικής.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ,68 , 69 , 70 , 71 , 72

Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντηθεί με τον Στάθη αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη χωρίς εμπόδια.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 65 στις 13/12/2022
Επεισόδιο 65
Τρίτη

Ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν παθιασμένο έρωτα. Πρέπει ωστόσο να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές ώστε να μην γίνουν αντικείμενα σχολιασμού και κάνουν κακό στην εικόνα του Ισίδωρου. Κι ενώ η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θέλει να μείνει έγκυος, ο πρώην διευθυντής του κλαμπ απειλεί πως θα αποκαλύψει τις παράνομες δουλειές του Δημοσθένη.

Ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν καθώς η Ειρήνη λέει στην οικογένεια της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 66 στις 14/12/2022
Επεισόδιο 66
Τετάρτη

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής.

Την ίδια ώρα ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού και η κόντρα ανάμεσα στην συμμορία του Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ,68 , 69 , 70 , 71 , 72

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 67 στις 15/12/2022
Επεισόδιο 67
Πέμπτη

Ο Κουράκος έχει αρχίζει να υποψιάζεται την Ιουλία και η Μυρτάλη συνεχίζει να ρίχνει γέφυρες με σκοπό να προσεγγίσει τη Μαρίνα η οποία δείχνει να κάμπτεται από το ενδιαφέρον της.

Η κόντρα με τη συμμορία του Κεφάλα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και ο Κωνσταντίνος αρχίζει να φοβάται τα αντίποινα. Την ίδια ώρα η Χάιδω και η Ασπασία ανακαλύπτουν πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 68 στις 18/12/2022
Επεισόδιο 68
Κυριακή

Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Bασιλικής ολοκληρώνεται με τη βοήθεια του Στάθη του Λυκούργου της Άννας και της Eυτυχίας. O Αλέξης παρακαλάει τη Μυρτάλη και εκείνη τον δέχεται πίσω υπο όρους, ενώ η Μαργαρίτα αρχίζει να δένεται με τον Γεράσιμο και σκέφτεται μία κοινή ζωή μαζί του.

Η επανεμφάνιση του Θανάση στο χωριό ταράζει την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που το πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει. Ο Θανάσης έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της. Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι, με σκοπό να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του, αλλά μία αιφνιδιαστική κίνηση απέναντι της, θα ανοίξει νέο κύκλο παρεξηγήσεων ανάμεσα τους.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 69 στις 19/12/2022
Επεισόδιο 69
Δευτέρα

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ενώ στήνεται ενέδρα δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Ο τελευταίος τους κάνει τσακωτούς και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις πράξεις της μόνη της.

Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματα του δηλώνοντας έτσι τον οριστικό της χωρισμό. Η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο για το συμβάν αλλά τον παρακαλεί να κρύψουν την αιτία χωρισμού από τον Ισίδωρο. Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την αστυνομία μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 70 στις 20/12/2022
Επεισόδιο 70
Τρίτη

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεοτέρα. Ο Θανάσης κάνει μήνυση στην Αρετή για επίθεση εις βάρος του και η Δήμητρα αναγκάζεται να την συλλάβει. Ο Μιχάλης στέλνει λουλούδια στην Αθήνα προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του.

Η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο όπου τις ανακοινώνεται η ποινή της για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά του Θανάση. Παρά τις αντιδράσεις, ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί. Η Ειρήνη λέει στον πατέρα της για το τεστ DNA που βρήκε στην τσάντα της Ασπασίας και η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 71 στις 21/12/2022
Επεισόδιο 71
Τετάρτη

Ο Εισαγγελέας ζητά συνάντηση από την Μαργαρίτα για να συζητήσουν ένα σημαντικό θέμα. Η Μυρτάλη λέει ανοιχτά στο καφενείο ότι αντί για τον θείο της ψήφισε τον Δημοσθένη και όλοι μένουν άναυδοι. Στο μεταξύ η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα αλλά είναι εξαντλημένος.

Κι ενώ ο εισαγγελέας συναντά τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά η παρουσία του Στάθη στο σπίτι της Ιουλίας εξοργίζει τον Ισίδωρο και οι δύο άντρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια. Η Μαργαρίτα και ο Γεράσιμος έρχονται πιο κοντά και προχωρούν σε μία τρυφερή σχέση την ώρα που το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί άρχισε να φουντώνει στο χωριό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 72 στις 22/12/2022
Επεισόδιο 72
Πέμπτη

Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Συγκεκριμένα αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Την ίδια ώρα η Ευτυχία κράτα αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει.

Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου, ενώ ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με την Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί την Βασιλική

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 68 , 69 , 70 , 71 , 72

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *