Σασμός – Σταύρος: «Όσο αυτή έτρεχε στον γκόμενο, εγώ κρατούσα το παιδί»

Σασμός – Σταύρος: «Όσο αυτή έτρεχε στον γκόμενο, εγώ κρατούσα το παιδί»

Ο Σταύρος ξεσπά τόσο για το παιδί, όσο και για την στάση που κρατά η Αργυρώ απέναντί του, στη σειρά Σασμός. Είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τον μικρό Πετρή, παρόλο που δεν είναι ο πατέρας του.Σασμός – Σταύρος: «Όσο αυτή έτρεχε στον γκόμενο, εγώ κρατούσα το παιδί»

Η Αργυρώ έχει ζητήσει διαζύγιο κι είναι αποφασισμένη να τερματίσει αυτόν τον γάμο, με κάθε κόστος. Ο Σταύρος δείχνει καθημερινά το σκληρό του πρόσωπο και ξεκινά τις απειλές για την επιμέλεια του παιδιού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανόλης διαλύει τους αρραβώνες της αδελφής του

Μάλιστα, ο ίδιος δεν χάνει την ευκαιρία να επισκεφτεί την Στέλλα, ζητώντας τη νομική της καθοδήγηση. Εκείνη αρνείται πεισματικά να τον βοηθήσει, τονίζοντας έντονα πως δε μπορεί να το κάνει αυτό στον Αστέρη.

 

 

Άθελά της του ομολογεί πως εκείνος έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ, σώζοντάς την από βέβαιο θάνατο. Αυτό τσακίζει την καρδιά του Σταύρου, ο οποίος δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως όλα γύρω του καταρρέεουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος περιμένει στην ταβέρνα, ώσπου…

Η Στέλλα τον διώχνει και ο Σταύρος στρέφεται αλλού, για να κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού, στη σειρά Σασμός. Θα το καταφέρει, ή ο ατελείωτος αυτός πόλεμος θα λήξει άδοξα; Όλα ανατρέπονται!

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *