Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα συναντάει κρυφά τον Ντίνο

Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα συναντάει κρυφά τον Ντίνο

Η Όλγα θα αποφασίσει , στον Παράδεισο των Κυριών, να βρεθεί κρυφά με τον Ντίνο χωρίς να το μάθει ο Αποστόλης.Παράδεισος Κυριών: Η Όλγα συναντάει κρυφά τον Ντίνο

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε από τη μια τον Ντίνο να μην μπορεί να ξεπεράσει το νέο για τον γάμο της Αμαλίας και από την άλλη την αγάπη που θα του δείξει η Μιράντα. Την ίδια ώρα κάποιος θα προσπαθήσει να εμποδίσει την Όλγα από το να συναντήσει τον Ντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Αρετή παθαίνει έμφραγμα

Όσα θα δούμε στις 8/12

Ο Ντίνος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το νέο για τον γάμο της Αμαλίας και η Μιράντα του δείχνει για ακόμα μια φόρα πόσο πολύ τον νοιάζεται, ενώ η Ντέπυ κάνει κάτι που τον βγάζει από τα ρούχα του.

Ο Αποστόλης αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία και υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτώριας να επωφεληθεί από αυτή την ιστορία, ενώ εκείνη προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον Χριστόφορο με ό,τι μέσα διαθέτει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Η Όλγα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ντίνο κρυφά από τον Αποστόλη αλλά κάποιος προσπαθεί να την αποτρέψει και ο Χριστόφορος ανακαλύπτει κάτι για την Βικτώρια που τον προβληματίζει έντονα.

Η Πολυξένη αποφασίζει να βοηθήσει την Αμαλία και παίρνει το ρίσκο να το κάνει, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στον Παράδεισο θα φέρει μεγάλη δυστυχία στη Γεωργία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *