Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία άλλαξε γνώμη για τον γάμο της

Παράδεισος Κυριών: Η Αμαλία άλλαξε γνώμη για τον γάμο τηςΗ Αμαλία, μετά την επίσκεψη που δέχτηκε από τον Πάρη, στον Παράδεισο των κυριών, φαίνεται να αλλάζει γνώμη για τον γάμο τους.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Αμαλία να ανακοινώνει την απόφαση που έχει πάρει για τον γάμο της με τον Πάρη, αφήνοντας τους όλους έκπληκτους. Την ίδια ώρα, ο Άγης ετοιμάζεται για τον αρραβώνα του και για τις τελευταίες αγορές που πρέπει να κάνει.

Στο μεταξύ μια ακόμη, είδηση ξαφνιάζει την οικοδέσποινα της οικογένειας Μπουραντά. Καθώς, η Πολυξένη ενημερώνει τον κύριο της ότι του τηλεφώνησε ο φίλος του, ο Κωνσταντίνος και του ζήτησε να βρεθούνε.

Πέρα από τα ευχάριστα που συμβαίνουν στην οικογένεια με τον αρραβώνα του Άγη, η Αμαλία θα τους ανακοινώσει την απόφαση που έχει πάρει για τον γάμο της. Μετά από μια ακόμα προσπάθεια που έκανε ο Πάρης, αποφασίζει να προχωρήσει τον γάμο της και να τον παντρευτεί.

Ποια θα είναι η αντίδραση της οικογένειά της θα το μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς “Ο παράδεισος των κυριών” στις 20:00 στον ALPHA.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *