Παράδεισος Κυριών – Ντίνος: «Το φιλί μας ήταν ένα τίποτα, Μιράντα»

Παράδεισος Κυριών – Ντίνος: «Το φιλί μας ήταν ένα τίποτα, Μιράντα»

Πληγωμένος από τους αρραβώνες της Αμαλίας, ο Ντίνος ξεπερνάει τα όρια και δίνει ένα απρόσμενο φιλί στην Μιράντα, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Η Μιράντα, βλέποντας τον αγαπημένο της να υποφέρει καθημερινά, αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του, για να τον στηρίξει συναισθηματικά.Παράδεισος Κυριών – Ντίνος: «Το φιλί μας ήταν ένα τίποτα, Μιράντα»

Η Αμαλία ξεκινά τις ετοιμασίες του αρραβώνα της με τον Πάρη, με τις δύο οικογένειες να πετυχαίνουν τον αρχικό τους σκοπό. Ο Ντίνος δε μπορεί να αντέξει στην ιδέα πως η αγαπημένη του έμεινε έγκυος από άλλον άντρα κι ετοιμάζεται να παντρευτεί..

Έτσι, βρίσκει παρηγοριά στην Μιράντα, της οποίας η αγκαλιά είναι μεγάλη. Μετά από αυτό το καυτό φιλί, τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Η Μιράντα παίρνει ελπίδες και τον πολιορκεί έντονα, πιστεύοντας πως πλέον θα είναι μαζί.

 

 

Παράδεισος Κυριών – Ντίνος: «Το φιλί μας ήταν ένα τίποτα, Μιράντα»

Ο Ντίνος, απόλυτος απέναντί της, της αναφέρει πως το φιλί αυτό δε σήμαινε τίποτα, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, η Μιράντα πληγώνεται βαθιά.. Ο Ντίνος την κοιτά στα μάτια και της ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει τίποτε ερωτικό μεταξύ τους και πως ήταν ένα ατυχές συμβάν.

Η Μιράντα λυγίζει… Πώς είναι δυνατόν να της λέει κάτι τέτοιο; Μετά από αυτό, θυμώνει μαζί του και δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Πλέον, κανείς δε θα παίξει με τα συναισθήματά της…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *