Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αφήνει την Μυρτάλη εκτός περιουσίας: «Δε θα πάρει τίποτα»

Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αφήνει την Μυρτάλη εκτός περιουσίας: «Δε θα πάρει τίποτα»Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στον Ισίδωρο πως δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην Μυρτάλη με τον άνδρα να παραξενεύεται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Ότι εισέπραξε από την πώληση των ελαιοτριβείων του Ιάκωβου θα πάνε στον αδερφό της αφήνοντας έτσι την ανιψιά της απ΄ έξω.Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αφήνει την Μυρτάλη εκτός περιουσίας: «Δε θα πάρει τίποτα»

Η Ιουλία αφήνει την Μυρτάλη εκτός περιουσίας

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφουλέα και ο εισαγγελέας, Μιχάλης Οικονομέας, δίνει εντολή να στηθεί μια επιχείρηση αιφνιδιασμού, αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι. Ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα.

Η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Ρουφουλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. Τέλος, πως θα αντιδράσει η Μυρτάλη, μαθαίνοντας πως η Ιουλία δεν της παραχωρεί τίποτα, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς; Ένας νέος πόλεμος στην οικογένεια ξεσπά;

Η Γη της Ελιάς: «Από μένα δεν πρόκειται να βρει απολύτως τίποτα»

Γη της Ελιάς – Η Ιουλία αφήνει την Μυρτάλη εκτός περιουσίας: «Δε θα πάρει τίποτα»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *