Σασμός – Βασιλική: «Σου απαγορεύω να ξαναμιλήσεις στον γιο μου»

Σασμός – Βασιλική: «Σου απαγορεύω να ξαναμιλήσεις στον γιο μου»Η Βασιλική, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, εξαγριώνεται με την Καλλιόπη και της επιτίθεται άσχημα λέγοντας την να μην ξανά μιλήσει με τον Νικηφόρο για θέματα που αφορούν την βεντέτα. Πως θα αντιδράσει η Καπετάνισσα ακούγοντάς την;Σασμός – Βασιλική: «Σου απαγορεύω να ξαναμιλήσεις στον γιο μου»

Στα άκρα Καλλιόπη και Βασιλική στον Σασμό

Η φωτιά διχάζει το χωριό. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Γεράσιμος Φέρεται Πολύ Ύποπτα Και Η Κόντρα Ξεκινάει Με Την Ντίνα

 

Η Βασιλική, βγαίνει εκτός εαυτού απόψε στην σειρά Σασμός και δίνει εντολή στην Καλλιόπη να μην πλησιάσει ξανά τον γιο της.

Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει ν’ αποφασίσει πως θ’ απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο ενώ ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο.

Τέλος, πριν συμβούν όλα αυτά, η σχέση της Βασιλικής και της Καλλιόπης διαταράσσεται, απόψε στην σειρά Σασμός, μετά από ένα ξέσπασμα της πρώτης προς το πρόσωπό της. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ιάσονας και Μάρκος δίνουν τα χέρια – Ένα γράμμα φτάνει από άγνωστο αποστολέα

Σασμός – Βασιλική: «Σου απαγορεύω να ξαναμιλήσεις στον γιο μου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *