Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ικετεύει τον Ισίδωρο για βοήθεια

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ικετεύει τον Ισίδωρο για βοήθεια

Η εμπιστοσύνη που θα δείξει η Μυρτάλη, στην σειρά “Γη της Ελιάς”, στον Δημοσθένη δεν θα της βγει σε καλό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ζητήσει βοήθεια από τον Ισίδωρο.Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ικετεύει τον Ισίδωρο για βοήθεια

Με την Μυρτάλη να θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει σε όλα, θα την δούμε να συνεργάζεται με τον Δημοσθένη, στον οποίο θα εμπιστευτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μετά από αυτή της την κίνηση και με τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως τα είχε σχεδιάσει, η Μυρτάλη θα χρεοκοπήσει και ο Δημοσθένης θα χάσει όλα τα λεφτά του. Αυτό θα είναι και η αιτία που θα ξεκινήσει και ένας “πόλεμος” ανάμεσα τους.Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη ικετεύει τον Ισίδωρο για βοήθεια

 

Με την ίδια να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, θα την δούμε να ζητάει βοήθεια από τον Ισίδωρο για να μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί. Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης θα συνεχίσει να την πιέζει και θα της προτείνει να του δώσει το 51% της επιχείρησης της.

Με το που γίνει αυτό, η Μυρτάλη θα καταλάβει ότι όλα έγιναν με θόλο, για να της πάρει την περιουσία. Ενώ, ο Ισίδωρος θα την ταρακουνήσει και θα την συμβουλέψει να αλλάξει συμπεριφορά αν δεν θέλει να τα χάσει όλα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *