Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καταρρέει στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καταρρέει στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καταρρέει στην αγκαλιά της Αυξεντίας

 

Η Ελισάβετ λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά της αγαπημένης της Αυξεντίας, στη σειρά “Μαύρο Ρόδο”. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις πιέσεις της Κασσιανής. Για κακή της τύχη, η νεαρή πιάστηκε στα πράσα με τον Πέτρο και η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Ο Πέτρος, αγνοώντας τις διαταγές της Ηγουμένης, εισέβαλλε στο μοναστήρι, για να μιλήσει στην αγαπημένη του. Η Ελισάβετ, φοβισμένη, τον άκουσε και του ζήτησε να αποχωρήσει, για να μη τους δει κανείς.Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ καταρρέει στην αγκαλιά της Αυξεντίας

Βέβαια, κανένας από τους δύο δεν αντιλήφθηκε πως την εικόνα αυτή αντίκρισε η μοναχή Κασσιανή. Αυτή ήταν και η αιτία για να ξεσπάσει η Ελισάβετ σε κλάματα και να πέσει στην αγκαλιά της Αυξεντίας, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Τι θα την συμβουλεύσει η θεία της και ποια θα είναι η αντίδρασή της, μόλις μάθει την αλήθεια; Η Ελισάβετ είναι σε τραγική κατάσταση…

 

 

Τι θα δούμε απόψε 5/12;

Η Ηγουμένη ζητάει τη μετάθεση της Κασσιανής, με τον Μητροπολίτη να έχει τις αντιρρήσεις του. Ο Πέτρος πάει να αντιμετωπίσει τον Βίκο πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ στην Όλγα μπαίνουν υποψίες για τη σχέση της μητέρας της με τον Καστρινό. Ο Θέμης με τη βοήθεια της Αλεξίας βρίσκει στοιχεία για τη γυναίκα που ψάχνει.

Ο Σαράντος ανακαλύπτει το λάπτοπ στο παλιό φορτηγάκι του πατέρα του. Η Ηγουμένη σοκάρεται, όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στη μονή.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *