Ο Βλάσσης έρχεται στην Άγρια Γη και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο Βλάσσης έρχεται στην Άγρια Γη και θα φέρει τα πάνω κάτωΈνα πρόσωπο από το παρελθόν, ένας αδερφικός φίλος που στη συνέχεια έγινε άσπονδος εχθρός και τώρα, θανάσιμη απειλή. Αυτός είναι ο Βλάσσης Χατζής που τον υποδύεται ο Ιάσονας Παπαματθαίου. Ο Βλάσσης έρχεται στην Άγρια Γη και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο Βλάσσης είναι ο φίλος του Νικόλα από τη Σερβία, το αγόρι που μαζί του ο Νικόλας έμαθε να επιβιώνει στους δρόμους και που εξαιτίας του κατέληξε στη φυλακή. Ο Βλάσσης αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στην Άγρια Πλαγιά και εμφανίζεται στο χωριό σαν ο Νικόλας Γαλάνης που όλοι ψάχνουν, προκαλώντας εντάσεις σε όσους απειλούνται με την εμφάνισή του και συγκίνηση σε όσους τον περίμεναν.

Έχοντας προετοιμάσει τις συνθήκες ευνοϊκά για αυτόν, σαστίζει όταν βλέπει μπροστά του τον αληθινό Νικόλα Γαλάνη που κρύβεται πίσω από την ταυτότητα του Άρη Μάρκου (Σ. Μιχαήλ). Οι δυο παλιοί φίλοι βρίσκονται ξανά και ένα παιχνίδι εξουσίας φουντώνει ανάμεσα σ’ αυτούς και την Όλγα (Ζ. Δούκα), παράλληλα με τη διεκδίκηση της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη) από τον Βλάσση και την προσπάθεια του Άρη να αποκαλύψει την αλήθεια για εκείνον, χωρίς να προδώσει τη δική του ταυτότητα.

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή

Σταδιακά εμπλέκονται όλοι οι ήρωες, καθώς ο Βλάσσης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί. Ο κίνδυνος απλώνεται στο χωριό, καθώς ο Βλάσσης νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του και την αποκάλυψη της αλήθειας να πλησιάζει.

Ο Βλάσσης έρχεται στην Άγρια Γη και θα φέρει τα πάνω κάτω

 Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Άγρια Γη

Η ξαφνική άφιξη του Βλάσση στην Άγρια Πλαγιά που συστήνεται σαν Νικόλας Γαλάνης, θα τους ξεσηκώσει όλους. Η Ελπίδα, ευτυχισμένη, νιώθει πως δικαιώθηκαν οι προσδοκίες της. Η Όλγα όμως τον βλέπει με καχυποψία, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κτήμα τον υποδέχονται με αγάπη. Ο Θωμάς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου, και ο Άρης θα χρειαστεί να ξεσκεπάσει τον Βλάσση χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα.

 

ι 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *