Η Γη της Ελιάς: Πυροβολισμοί και θύματα στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Πυροβολισμοί και θύματα στην Μάνη

 

Ο Δημοσθένης αποφασίζει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, να μπει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών, στην Αθήνα, κάτι που θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τους συντοπίτες του στην Μάνη.Η Γη της Ελιάς: Πυροβολισμοί και θύματα στην Μάνη

Τι θα συμβεί;

 

Ο Δημοσθένης θέτει σε κίνδυνο όλη τη Μάνη

Κάποια στιγμή δύο άντρες με όπλα αιφνιδιάζουν τον Δημοσθένη έξω από το σπίτι του και τον απειλούν να σταματήσει τη διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα και να περιοριστεί στην περιοχή του.

Όμως, ο Δημοσθένης δεν πτοείται από τις απειλές και ζητάει από τους αδίστακτους άντρες να μεταφέρουν στο αφεντικό τους, τον Κεφάλα, ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Έκτοτε η κόντρα ανάμεσα στα δύο κυκλώματα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

 

 

Οι άνθρωποι του Κεφάλα σκοτώνουν κάποιους από τους συνεργάτες του Δημοσθένη σε μία άγρια συμπλοκή και γι’ αυτό το μακελειό δεν αργούν να ενημερωθούν ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Ο πρώτος εξοργίζεται αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θεωρεί πως πρέπει να δώσουν άμεσα απάντηση και μάλιστα να χυθεί περισσότερο αίμα, θέτοντάς με την στάση του όλη την Μάνη σε σφοδρό κίνδυνο. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *