Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή

Η Αρετή θα γίνει σούσουρο στην Μάνη και θα εκτεθεί για μια ακόμη φορά στη «Γη της Ελιάς», καθώς θα αναγκαστεί να απολογηθεί μπροστά σε όλους για τις πράξεις στις οποίες ώθησε την Ειρήνη.

Η «πλεκτάνη» δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί στη σειρά του MEGA κι ο ερχομός της Ειρήνης κάνει άνω κάτω τη Μάνη. Η κόρη της Ασπασίας είναι αποφασισμένη να φέρει την καταστροφή και αρχίζει να φλέρταρει τον άντρα της ξαδέρφης της, τον Φίλιππο.

Βέβαια, ο Φίλιππος την απορρίπτει συνεχώς. Έτσι, η Ειρήνη έξαλλη αποφασίζει να πει ένα φρικτό ψέμα ώστε να τον εκδικηθεί. Πηγαίνει στην αστυνομία και δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας προσπαθώντας να πείσει τον Κουράκο ότι ο Φίλιππος την βίασε.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή

Ο Φίλιππος, εκτός εαυτού, αποκαλύπτει στη Βασιλική την αλήθεια για την ξαδέρφη της και πώς του την… έπεσε πολλές φορές. Η Βασιλική φυσικά εξοργίζεται και την ξεφτιλίζει δημόσια. Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στην οικογένεια του Δημοσθένη, σύμφωνα με το TV24 και τη Μαρία Μεταξητινού, και τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω.

Η Ειρήνη θα ρίξει όλο το φταίξιμο στην Αρετή και θα υποστηρίξει ότι εκείνη την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο για τον βιασμό της, για να χωρίσουν με τη κόρη της, στη «Γη της Ελιάς».

Ο Δημοσθένης επειδή δεν μπορεί να καταλάβει αν η κόρη του λέει αλήθεια, απαιτεί από την Αρετή να του πει τι έγινε. Τότε, εκείνη ορκίζεται ότι δεν έκανε τίποτα απ’ όλα αυτά.

Στην υπόθεση δε θα αργήσει να αναμειχθεί κι ο Στάθης, ο οποίος αυτήν την φορά πιστεύει την Αρετή. Τι θα συμβεί μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια;

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη ρίχνει όλο το φταίξιμο στην Αρετή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *