Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη προσεγγίζει ξανά τη Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη προσεγγίζει ξανά τη ΜαρίναΗ Μυρτάλη έχοντας χάσει όλους τους κοντινούς της ανθρώπους αρχίζει να αλλάζει στάση και συμπεριφορά. Εκείνο που της στοίχισε περισσότερο ήταν τα σκληρά λόγια της Μαρίνας. Έτσι, η Μυρτάλη αποφασίζει να ξαναπροσεγγίζει τη Μαρίνα, στη «Γη της Ελιάς» και της ζητάει να μιλήσουν.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη προσεγγίζει ξανά τη Μαρίνα

Η Μαρίνα είχε γίνει έξω φρενών με τη φίλη της. Πρώτα η σχέση με τον Αλέξη, μετά η άσχημη συμπεριφορά στην οικογένειά της.

Κάθε κίνηση της Μυρτάλης εξόργιζε ολοένα και περισσότερο την καλύτερή της φίλη, η οποία αποφάσισε να την παρατήσει αφού δεν άντεχε άλλο τη συμπεριφορά της.

 

Η Μαρίνα που μιλάει με τη Μυρτάλη στη γη της ελιάς
Η Μυρτάλη έχοντας καταλάβει το λάθος της αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα κι έτσι προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά φιλικά, όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς».

Η Μαρίνα σταδιακά αρχίζει να μαλακώνει τη συμπεριφορά απέναντί της, αφού αισθάνεται ότι η φίλη που αγάπησε “επέστρεψε”. Θα βρουν αντίκτυπο οι πράξεις της Μυρτάλης; Θα καταφέρει να τη συγχωρέσει η Μαρίνα κι εν τέλει να τη συνεφέρει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη προσεγγίζει ξανά τη Μαρίνα

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *